Termeni și condiții

Informații generale

Site-ul pcprint.ro este proprietatea Premium Concept Proiect SRL, denumită în continuare PC Print. Prin intermediul site-ului, PC Print pune la dispoziția utilizatorilor informații despre serviciile și produsele comercializate. Întregul conținut al acestui Site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea PC Print și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Elementele de conținut nu pot fi reproduse decât cu acordul expres al PC Print și cu menționarea exactă a sursei de informare.

Toti utilizatorii au obligația de a citi termenii și condițiile. Continuarea folosirii site-ului reprezintă acceptul utilizatorilor asupra acestor termeni și condiții.

PC Print își rezervă dreptul de a modifica oricând informațiile sau structura site-ului, precum și termenii și condițiile de utilizare. Modificările sunt valabile din momentul în care sunt vizibile pe site.

Termeni
 • Site: pcprint.ro
 • Comandă: documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului sau prin intermediul numarului de telefon afisat pe site, intenția sa de a achiziționa produse și servicii. Vânzător: Premium Concept Proiect, cu sediul social în București, sector 3, str. Emil Gârleanu nr. 7, bl. A3, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/2211/2015, CUI RO3414909.
 • Cumpărător: persoana fizică sau persoana juridică care efectuează o Comandă in magazinul online.
 • Utilizator: persoana fizică sau juridică care accesează site-ul.
Informații cu caracter personal

Informațiile furnizate de utilizatori catre PC Print prin intermediul site-ului sunt folosite pentru procesarea comenzilor. Date precum număr de telefon, adresă email, adresă de livrare, datele companiei, sunt utilizate pentru finalizarea relației comerciale dintre Cumpărător și Vânzător. În conformitate cu legile în vigoare, PC Print nu face publice informațiile cu caracter personal fără acordul utilizatorului. Puteți găsi toate informațiile necesare în secțiunea Politică de confidențialitate.

Disponibilitatea produselor

Produsele și serviciile comercializate de catre PC Print sunt valabile în limita stocului. Disponibilitatea produselor se poate verifica la datele de contact afișate pe site.

Prețul

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și NU conțin TVA. PC Print nu este răspunzătoare pentru eventualele bug-uri, erori sau greșeli care pot apărea întâmplător pe site.

Dacă se înregistrează pe site comenzi pentru produse ale căror prețuri, la acel moment, sunt eronate sau nu reflectă realitatea, ne rezervăm dreptul să anulăm comanda după notificarea prealabilă a clientului.

Plasarea și procesarea comenzilor

Plasarea comenzilor se poate face prin intermediul coșului de cumpărături prezent pe site, prin apel telefonic sau e-mail. Comanda minimă acceptată pe site-ul pcprint.ro este de 100 lei, TVA inclus.

Comenzile se procesează de către operatorii nostri de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-18:00. Comenzile plasate în afara orelor și a zilelor de program se procesează in următoarea zi lucrătoare.

Livrarea produselor

În România, livrarea comenzilor la sediul clientului se face prin intermediului serviciilor de curierat agreate de vânzător. Vânzătorul se obligă să asigure o ambalare corespunzătoare a produselor expediate.

Livrarea gratuită prin curier rapid se poate face doar în aria de acoperire a firmelor de curierat. Livrarea produselor se realizează de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

Termenele de livrare sunt indicate pe site, însă acestea pot suferi modificări independent de voința noastra sau a firmelor de curierat, ca urmare a unor factori externi ce pot determina întârzieri: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În aceste situații, clientul va fi informat prin e-mail sau telefonic asupra motivului întârzierii și a datei dsiponibile de livrare.

Costurile de livrare

Livrarea pe teritoriul României este gratuită prin curier rapid pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 400 lei, TVA inclus, excepție făcând comenzile de bannere, mesh-uri, roll-up-uri, agende, cărți, căni personalizate*.

* Taxa de transport pentru comenzile de bannere, mesh-uri, roll-up-uri, agende, cărți, căni personalizate va fi achitată de către client și este în valoare de 19 lei + TVA pentru primul kg și 2,5 lei + TVA pentru fiecare kg suplimentar.

În cazul în care comanda nu depășeste 400 lei, TVA inclus, taxele de transport vor fi achitate de către client, la o valoare de 19 lei + TVA pentru primul kg și 2,5 lei + TVA pentru fiecare kg suplimentar. În cazul în care se optează pentru plata ramburs, la această sumă, se va adauga taxa ramburs de 6 lei + TVA.

Modalitățile de plată

Plata produselor achiziționate se face prin următoarele modalități:

 • 1. Pentru sumele de până în 500 lei + TVA:
  • 50% avans numerar sau Ordin de Plată (OP) și 50% cu ramburs SAU
  • 100% cu ramburs.

  La plata cu rambus, se adauga 6 lei + TVA, sumă care reprezintă taxa curierului pentru ramburs.

 • 2. Pentru sumele mai mari de 500 lei + TVA: 50% avans numerar sau OP și 50% dupa cum urmează:
  • – pentru sume cuprinse între 500 – 1500 lei + TVA: numerar la livrare (Ramburs);
  • – pentru sume cuprinse între 1500 – 5000 lei + TVA: numerar la livrare (Ramburs) sau OP;
  • – pentru sume care depășesc 5000 lei + TVA: OP sau Bilet la Ordin avalizat scadent la maxim 30 zile de la data livrării. Biletul la ordin trebuie transmis însoțit de specimenul de semnatură cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte ca produsele să fie expediate Cumpărătorului. Plata prin ordin de plată se va face în baza unei facturi proforme emise de compania noastră în urma comfirmării comenzii.
  •            
 • Beneficiar: SC Premium Concept Proiect SRL
 • Sediul social: str. Emil Gârleanu nr. 7, bloc A3, scara 1, ap. 36, sector 3, București
 • CIF: RO34149091
 • IBAN RON: RO79BACX0000001110542001
 • Banca: Unicredit Țiriac Bank
Garantia produselor

Toate bunurile comercializate pe site beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorilor. Pentru produsele comercializate pe site, PC Print NU oferă servicii de suport tehnic, servicii de instalare sau configurare.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea plății din partea cumpărătorului la adresa indicată în comandă. Dovada livrării se face prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire pe factura fiscala, în cazul livrărilor efectuate prin logistica proprie a vânzătorului.

Litigii

Orice litigiu apărut între utilizatori și PC Print cu privire la folosirea site-ului va fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea amiabilă a litigiului, competența revine instanțelor de judecată din România.

Este obligatorie citirea termenilor și condițiilor aplicabile pe site pentru continuarea utilizării acestuia. Site-ul este accesibil atât pe teritoriul României, cât și în afara acestuia.

NU ne facem răspunzători de eventualele probleme apărute în urma accesării si utilizarii site-ului.